Sidor

onsdag 23 maj 2012

Ingen hemlis längre...

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag jobbar på ett hemligt projekt, nu kan jag äntligen avslöja vad det är. När jag startade bloggen behövde jag hjälp. Snällaste Matilda Wik var min räddning och har ställt upp jättemycket. Hon har en bebis i magen så vad passar bättre än att tacka för hjälpen med det här fina giraff-paketet. Utan Matilda hade det nog inte funnits en så här fin blogg. TACK!










12 kommentarer:

  1. Är så glad över den här kollektionen ska du veta :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag är så glad för all hjälp :)

      Radera
  2. Ulrica Ull Olsson23 maj 2012 kl. 07:21

    Men käre värld va fint!

    SvaraRadera
  3. Men herregud så fint! Du är ju helt sjukt duktig! Och TACK så hemskt mycket för den fina solhatten, den passade perfekt och hon blev jätte glad och började krypa omkring och visa upp den, hihi :) Nu kommer hon ha den finaste solhatten i stan :)

    SvaraRadera
  4. Det är inte klokt vad fint det här setet är :) Underbara färger och vilken härlig giraffapplikation, imponerad!

    SvaraRadera
  5. Supersnyggt! Är själv lite "förälskad" i giraffer så detta tema var ju toppen! Vilken färg har du anv på velouren ( gissar att det är velour på jackan/tröjan) har själv anv lime men tyckte nästan att den blev för skrikig, din var lite mildare :)
    Bodyn med giraffen är ju helt underbar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är girafferna söta! Lime-velouren kommer från JNY (nästan hundra säker på det) :) Ska bli roligt att se giraffbodyn på sen. Tanken är att han ska kika upp ur byxorna :P

      Radera
  6. Gud så fint! Jättesnyggt!! Bebisen som får ha dom kläderna på sig kommer att vara en glad bebis! :)

    SvaraRadera