Sidor

onsdag 23 maj 2012

Ingen hemlis längre...

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag jobbar på ett hemligt projekt, nu kan jag äntligen avslöja vad det är. När jag startade bloggen behövde jag hjälp. Snällaste Matilda Wik var min räddning och har ställt upp jättemycket. Hon har en bebis i magen så vad passar bättre än att tacka för hjälpen med det här fina giraff-paketet. Utan Matilda hade det nog inte funnits en så här fin blogg. TACK!










lördag 12 maj 2012

Snabbsytt

Lillan inte bara växer så det knakar, hon smutsar ner sig också. Detta kräver påfyllning i garderoben så jag sydde fyra nya t-shirts. För enkelhetens skull är alla i samma modell. Har sytt modellen tidigare (här och här) och tycker det är ett jättebra mönster. Med alla fina mönstrade tyger behövs ju inga avancerade modeller.









Storlek 92, mönster från Ottobre 3/2010
frukttyget är från stoff och stil, sköldpaddorna från mina små, molntyget har jag köpt i en FB-grupp och ocean-tyget kommer från Znok

På väg igen...

Mina byxor med applikationer har blivit populära. Superkul!! Fick en beställning på ett par väg-knickers till, och nästan helt fria händer. Så här blev dom.








Storlek 86, eget mönster. Tyg från stoff och stil

tisdag 8 maj 2012

In the djungel...

Här är ytterligare ett par beställda muddbyxor med applikationer. Den här gången ska dom till en kille som gillar lejon och apor så djungeltemat känns ju givet. Dom här var riktigt pilliga, både att klippa ut och att sy, med alla grässtrån och apan med sina smala armar och ben. Men det var helt klart värt varje minut av slit med saxen och vid symaskinen för dom blev ju jättefina!







Storlek 98, eget mönster. tyg från stoff och stil.

söndag 6 maj 2012

Sommarkaramell

Igår sydde jag färdigt en beställning till på mina muddknickers med applikationer. Dom skulle vara rosa/ljuslila med fjärilar och kanske några prästkragar, i övrigt fick jag fria händer. Dom blev så härligt somriga med alla fina färger. Helt klart mina favoriter så här långt.







Storlek 86, eget mönster. Tyg från stoff och stil.

torsdag 3 maj 2012

Muddknickers på väg

Jag fick en beställning på ett par muddbyxor med vägmotiv. Den här gången blev dom i knickersmodell. En röd traktor fanns med på önskelistan också och efter lite pill fick jag till det. Nu är dom på väg till Luleå där dom kommer pryda en söt gosse i sommar.









Storlek 86, eget mönster. Tyg från stoff och stil